Deeltijd open avond Dronten

Date -

Ben je benieuwd naar de deeltijdstudies bij Aeres Hogeschool in Dronten? Dan kun je tijdens de open avond op dinsdag 25 augustus kennismaken met de school én de studie van jouw interesse. We houden ons hierbij aan alle richtlijnen van het RIVM.

Je wordt ontvangen door onze docenten en krijgt vervolgens algemene informatie over deeltijd studeren bij Aeres Hogeschool. Daarna krijg je uitleg over de deeltijdstudie waarin je geïnteresseerd bent. Tijdens de voorlichting én na afloop is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. 

Voor bijeenkomsten houden wij ons aan regels van het RIVM, als het gaat om afstand houden en het aantal bezoekers. Wij stellen het op prijs als je zonder introducé komt. Mocht je iemand bij je hebben in verband met het vervoer, dan is dat geen probleem. Geef het wel aan in het aanmeldformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Registreer vooraf

Om je goed te kunnen helpen op een open dag vragen wij een aantal gegevens. Vooraf registreren voorkomt dat je in de rij staat bij binnenkomst. Na je aanmelding ontvang je per email een QR-code voor de open dag. Print de code uit en neem hem mee of bewaar hem goed op je mobiel.

Liever langskomen op een andere open dag?

Ga naar een overzicht van al onze deeltijd open dagen en voltijd open dagen.