Aeres Hogeschool Wageningen gebouw open dag

Deeltijd open dag Wageningen

Date -

We heten je graag welkom tijdens de open dagen voor deeltijdopleidingen in Wageningen. Een open dag bezoeken is de beste manier om meer informatie over de opleiding te krijgen en om in gesprek te gaan over jouw eigen opleidingswensen en -vragen.

Wij bieden verschillende studieroutes, omdat de werk/studie/privé-situatie van elke deeltijdstudent anders is. Op de open dag kan je advies op maat krijgen. Je weet direct of de opleiding bij je past, wat het van je vraagt en wat het je oplevert. Ook kan je tijdens de open dag docenten en studenten ontmoeten om in gesprek te gaan, van hun ervaringen te leren en de sfeer op de hogeschool te proeven.

Tijdens de open dag vind je informatie over alle deeltijdopleidingen die in Wageningen worden aangeboden. Om je goed te kunnen helpen, vragen we je je vooraf aan te melden. Bekijk hier alvast het programma!

Komt een andere dag je beter uit?

Ga naar het overzicht van al onze deeltijd open dagen en voltijd open dagen.