Docent worden carriereswitcher

Online voorlichting voor deeltijdstudies in Wageningen

Date -

Deel je jouw kennis en passie voor het vak graag met anderen? Of ben je al werkzaam als docent in het beroepsonderwijs, maar ben je toe aan een volgende stap in je carrière?

Bezoek dan de online voorlichting op 23 augustus, speciaal voor onze deeltijdstudies in Wageningen. Je komt alles te weten over de inhoud van de studie, welke mogelijkheden er zijn en hoe dit voor jou zou kunnen passen.

Breed inzetbaar op de arbeidsmarkt

Flexibiliteit is een van de speerpunten van onze deeltijdstudies. Zo kun je in het (V)MBO aan de slag als praktijkopleider, maar ook als gastdocent, instructeur of (parttime) docent. We zien ook veel (oud-)studenten die een baan in het onderwijs combineren met een functie in het bedrijfsleven.

Tijdens deze online voorlichting adviseren we je ook graag als je al een aantal jaren praktijkervaring hebt in de groene sector, horeca/bakkerij of als docent in het onderwijs. Dan kom je wellicht in aanmerking voor een verkort traject of een aantal vrijstellingen. Uiteraard bieden we tijdens deze online sessie ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen en gesprekken aan te gaan met onze opleidingsmanagers.

Alvast kort kennismaken met Aeres Hogeschool Wageningen?

Heb je meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw persoonlijke situatie?

Neem dan contact op met Bureau Opleidingsadvies & Toelating, via toelating.hogeschool.wageningen@aeres.nl