Cover M DT Leren en Innoveren

Voorlichtingsochtend master Leren en Innoveren

Date -

Sta je op het punt om je in te schrijven voor onze masteropleiding Leren en Innoveren, maar wil je deze deeltijdstudie graag nog even in actie zien en kennismaken met zowel studenten als docenten? Op vrijdag 24 juni organiseren we nog éénmaal een voorlichtingsmoment.

Lia Spreeuwenberg is opleidingsmanager van de masteropleiding en mede-organisator van deze bijeenkomst: 

"Op informele wijze gaan we met elkaar in gesprek over vragen die je hebt (en mogelijk ook anderen hebben), en de informatie die ik vanuit de opleiding kan geven. Tevens is het mogelijk om in de ochtend als gast aan te sluiten bij de afsluiting van het thema Ontwerpen voor leren. Eerstejaars studenten van de masteropleiding gaan om 9.00 uur met elkaar en met gasten in gesprek over de opbrengsten uit dit thema. Er wordt een expositie ingericht, waar je kunt rondzwermen, een kijkje kunt nemen en gesprek kunt voeren." 

Programma

  • 9:00 uur: start presentaties eerstejaars studenten
  • 11:15 uur: start voorlichting
  • 12:00 uur: einde

Mocht je hierbij aan willen sluiten, dan kun je dat aan Lia laten weten door haar een mailtje te sturen: l.spreeuwenberg@aeres.nl. Hierbij kun je direct aangeven of je alleen bij de voorlichting aanwezig wil zijn, of er ook bij bent tijdens de presentaties eerder die ochtend. De presentaties en voorlichting vinden plaats in ons schoolgebouw aan de Mansholtlaan 18,  6708 PA Wageningen. 

Lukt 24 juni niet, maar wil je toch graag voor de zomervakantie meer informatie over deze opleiding? Dan kun je Lia mailen om een persoonlijk gesprek te plannen.