Aeres Hogeschool Wageningen

Open dag master Leren en Innoveren Wageningen

Date -

Zie je het als jouw missie om met professionals te leren en te innoveren en zo jouw organisatie beter te maken? En ben jij degene die de organisatie hierin meeneemt en begeleidt? Dan is de Master Leren & Innoveren van Aeres Hogeschool Wageningen echt iets voor jou!

Kom naar de open dag van 9 mei en laat je inspireren!

Over de opleiding

Met het volgen van de Master Leren en Innoveren word je opgeleid tot innovator in het (beroeps-) onderwijs en/of bedrijfsleven. Je werkt op basis van wetenschappelijk onderzoek aan jouw innovatie-ambities in jouw eigen werkomgeving.

Onze deeltijd masteropleiding wordt door studenten hoog gewaardeerd en gooit steevast hoge ogen bij Keuzegids Masters, dé opleidingvergelijker. Onze master Leren & Innoveren is uniek als je kijkt naar de diversiteit in achtergrond van onze studenten, zoals het onderwijs, de zorg, de overheid en het bedrijfsleven. Dat levert veel nieuwe inzichten op en zorgt voor een mooie dynamiek binnen de studentengroep.

Liever op een andere open dag langskomen?

Liever op een andere dag langskomen? Kijk hier voor een overzicht van al onze deeltijd open dagen.