Open avond voor studenten die willen starten in september 2022 Dronten

Date -

Zit jij in je examenjaar en twijfel je nog over welke studie je wilt gaan volgen? Tijdens deze laatste open avond van dit studiejaar kun je je laatste vragen stellen aan studenten tijdens 1-op-1 speeddates, voorlichtingen volgen en onze school bekijken. We helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze!

Bezoek de open dag!

Opzet van deze open dag

Deze open avond is speciaal voor leerlingen die in september 2022 willen starten met een studie. Twijfel je nog of heb je nog wat laatste vragen? Kom dan naar deze allerlaatste open avond vóór aankomend studiejaar. De hele avond is er een informatiemarkt waar je extra informatie kunt krijgen over de studie(s) die jij interessant vindt. Daarnaast kun je een voorlichting volgen, op speeddate met docenten en studenten én mee op rondleiding door de school. Kortom; als je nog twijfelt is dit je kans om alle informatie te krijgen die je nog nodig hebt voor het maken van je studiekeuze. 

Coronamaatregelen

Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele stand van zaken rondom de Coronamaatregelen die gelden op onze hogeschool.

Liever op een andere dag?

We organiseren dit studiejaar meerdere keren een open dag. Kijk hier voor de data en aanmeldmogelijkheden.

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
Studenten Aeres Hogeschool Dronten
hbo studie Tuinbouw en akkerbouw tuin en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten
Student in Aeres University of Applied Sciences building at Dronten
Studenten Aeres Hogeschool Dronten