Studenten buiten rooftop ontdekdak Aeres Hogeschool Almere

Online open dag Almere

Date -

Deze online open dag is opgezet speciaal voor alle kandidaten die nog niet zeker zijn van hun studiekeuze. Dus, wil jij in september 2022 starten met een hbo-opleiding maar ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan deel aan onze online open dag!

Tijdens deze online open dag speciaal voor studenten die in september willen starten met een studie kun je van iedere studie eerst een voorlichting volgen. Vervolgens kun je op speeddate met docenten en studenten van de studie die jij interessant vindt. Op deze manier kun je al je (laatste) vragen stellen! Natuurlijk hebben we ook informatie over onze hogeschool en het studentenleven voor je klaarstaan.

Door op onderstaande button te klikken kun je direct deelnemen aan onze online open dag en een voorlichting volgen. Het plannen van een speeddate is helaas niet meer mogelijk.