Studenten binnen receptie

Mbo doorstroomdag Wageningen

Date

Kennis van je vak heb je al in huis. Daarmee kún je straks na het mbo direct een baan zoeken. Maar heb je weleens gedacht aan wat je nog meer met deze kennis kunt doen? Lesgeven bijvoorbeeld, of in het bedrijfsleven andere mensen adviseren. Met een hbo-diploma heb je andere kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bovendien heb je na afronding van de bacheloropleiding Docent en kennismanager óók nog een tweedegraads bevoegdheid om les te geven op zak.

Schrijf je in voor de mbo doorstroomdag!

Op vrijdag 18 februari is het weer tijd voor onze jaarlijkse doorstroomdag voor mbo'ers die de stap naar het hbo willen maken. Tijdens deze dag nemen we je mee binnen Aeres Hogeschool Wageningen en krijg je alle ins & outs te horen over het doorstuderen op het hbo. In onderstaande video vertelt Daan je alvast over zijn ervaringen.

Heb je interesse in deze dag? Geef je op via onderstaande link en we geven je een seintje zodra je je kunt aanmelden voor de doorstroomdag. Zodra het complete programma bekend is laten we je dit natuurlijk weten, net als de overige praktische info. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje. Veel succes met de laatste loodjes van je mbo opleiding en we hopen je te zien tijdens de mbo doorstroomdag!