Open dag Dronten

Date -

Weet je al (bijna zeker) welke studie je gaat volgen? Of wil je eerst even kijken hoe ons gebouw eruit ziet en praten met onze docenten en studenten? Op een open dag kan het allemaal!

Bezoek de open dag!

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Dronten? Meld je dan aan voor onze open dag op vrijdag 11 februari. Door de wisselende Corona-maatregelen weten we nog niet of deze open dag online of fysiek zal plaatsvinden. We zorgen er hoe dan ook voor dat je voorlichtingen kunt volgen, vragen kunt stellen aan docenten en studenten en sfeer kunt proeven!

Aanmelden voor deze open dag is nog niet mogelijk. Je kunt je hieronder wel alvast inschrijven voor een seintje zodat je bericht krijgt zodra je je kunt aanmelden.

Liever op een andere dag?

We organiseren dit studiejaar meerdere keren een open dag. Kijk hier voor de data en aanmeldmogelijkheden.

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
hbo studie Tuinbouw en akkerbouw tuin en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten