Aeres Hogeschool Wageningen

Open dag Wageningen

Date

Welke opleiding past bij jou? Onderzoek het op de open dag van Aeres Hogeschool Wageningen en kom alvast sfeer proeven! Docenten en studenten vertellen je graag de laatste ins & outs over de diverse opleidingen, je kunt deelnemen aan inspirerende workshops en professionals uit het werkveld beantwoorden graag al jouw vragen. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in voor de open dag!

Open dag voor voltijdopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen?

Binnenkort vind je hier meer informatie en kun je je aanmelden. Als je jouw e-mailadres achter laat, geven we je een seintje als het zover is.

Open dag voor deeltijdopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een deeltijd opleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen?

Coronamaatregelen

Het kabinet heeft aangegeven dat verdere aanscherpingen van de coronamaatregelen in de komende weken niet uitgesloten zijn. Aeres blijft de coronavoorschriften en –adviezen van de rijksoverheid volgen en eventuele wijzigingen in de maatregelen worden zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Alvast een beetje sfeer proeven?

Onze studenten en docenten vertellen je graag hoe zij studeren in Wageningen ervaren.

Liever langskomen op een andere open dag?

Ga naar het overzicht van al onze voltijd open dagen en deeltijd open dagen.

Studenten op trap
Studenten buiten zittend met hond
Studenten binnen overleg bij krijtbord
Studenten bij receptie