Studenten buiten rooftop ontdekdak Aeres Hogeschool Almere

Open dag Almere

Date -

Onze open dag op locatie draait het om beleven. Er is zoveel te zien en te doen op onze hogeschool!

Wat kun je verwachten?

Rondleidingen in ons duurzame en groene gebouw, waarbij we het uitzicht op het dakterras zeker niet mogen vergeten. Wij zijn niet voor niets de groenste hogeschool van Nederland! Er zijn live voorlichtingen en proeflessen, in onder andere de vijf verschillende labs. Op de informatiemarkt kun je live in gesprek met onze huidige studenten over hoe ze de school, de studie en studiebelasting ervaren. Ook zijn er studentenverenigingen die je kunnen vertellen over het studentenleven in Almere.

Liever op een andere dag?

We organiseren dit studiejaar meerdere keren een open dag: online óf offline in ons nieuwe gebouw. Kijk hier voor de data en aanmeldmogelijkheden.
Nieuwbouw Almere
Two students outside of Aeres University of Applied Sciences Almere