Aeres Hogeschool Wageningen

Open dag Wageningen

Date -

Er staat een bomvol programma voor je klaar: diverse docenten en studenten vertellen je graag de laatste ins&outs over de verschillende opleidingen welke Aeres Hogeschool Wageningen te bieden heeft, je kunt deelnemen aan inspirerende workshops en professionals uit het werkveld beantwoorden graag al jouw vragen! Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in voor de open dag!

Wat kun je verwachten?

• 2 aanvangstijden in de ochtend mogelijk, om bezoekers zo veel mogelijk te spreiden en jou de ruimte te geven te ontmoeten, beleven, inspireren en je te laten informeren.
  • Gedurende de hele dag is er een informatiemarkt en kun je in gesprek met zowel docenten, studenten en alumni en of kun je een studiekeuzegesprek voeren. Dit alles om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van de studie die ècht bij je past.
  • Iedere studierichting heeft twee keer een voorlichtingsronde, in de ochtend en in de middag. Tussendoor is er voldoende ruimte mee te doen aan diverse workshops, georganiseerd door docenten zelf. De ultieme kans, om al je vragen te stellen!

Open dag voor voltijdopleidingen

Ben jij geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Meld je dan aan voor het voltijdprogramma van onze open dag.

Open dag voor deeltijdopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een deeltijd opleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Meld je dan aan voor het deeltijd programma van onze open dag.

Alvast een beetje sfeer proeven?

Onze studenten en docenten vertellen je graag hoe zij studeren in Wageningen ervaren.

Liever langskomen op een andere open dag?

Ga naar het overzicht van al onze voltijd open dagen en deeltijd open dagen.

Studenten op trap
Studenten buiten zittend met hond
Studenten binnen overleg bij krijtbord
Studenten bij receptie