Open dag Dronten

Date -

Weet je al (bijna zeker) welke studie je gaat volgen? Of wil je eerst even kijken hoe ons gebouw eruit ziet en praten met onze docenten en studenten? Op een open dag kan het allemaal!

Bezoek de open dag!

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Dronten? Meld je dan aan voor onze open dag op zaterdag 30 oktober.

Opzet van deze open dag

We kiezen voor deze open dag voor een kleinschalige opzet met veel individuele aandacht voor jou. Voor jouw aanmelding betekent dat het volgende:

• Je schrijft je in voor een tijdsslot (10.00 - 12.00 uur, 12.00 - 14.00 uur of 14.00 - 16.00 uur).
  • Binnen dat tijdsslot kun je presentaties volgen, een praatje maken met docenten en studenten en ons gebouw bekijken.
  • Je kunt op het aanmeldformulier maximaal 1 studie van je interesse aanvinken. Kies de studie die je in ieder geval wil bezoeken. In het programma van de open dag is ruimte om ook bij een tweede studie te kijken.
  • Je mag maximaal 2 introducees meenemen.
  • Het is mogelijk om na je bezoek aan onze hogeschool één van de volgende rondleidingen volgen over de praktijkfaciliteiten:
    • Melkvee, zuivelbedrijf, varkens- en pluimvee
    • Akkerbouw
    • Techniek
    • Paardenplaats

Let op: in verband met de tijdssloten is er plek voor max. 350 personen. Is de inschrijving vol? Dan kun je je inschrijven voor de reservelijst. Je hoort uiterlijk 28 oktober per mail of je nog deel kunt nemen op 30 oktober of niet.

Liever op een andere dag?

We organiseren dit studiejaar meerdere keren een open dag. Kijk hier voor de data en aanmeldmogelijkheden.
Studenten Aeres Hogeschool Dronten
hbo studie Tuinbouw en akkerbouw tuin en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten