Aeres Kadercursus Melkveehouderij

Informatieavond Aeres Kadercursus Melkveehouderij

Date -

Wil je meer informatie over onze Aeres Kadercursus Melkveehouderij? Kom dan naar de informatieavond op 26 augustus. Hier krijg je voorlichting over de cursus en kun je je vragen stellen aan docenten en de opleidingscoördinator.

De Aeres Kadercursus Melkveehouderij richt zich op een vrij specifieke doelgroep. Daardoor hebben we de mogelijkheid om voor deze cursus een kleinschalige informatieavond te organiseren op locatie.

Je wordt ontvangen door de opleidingscoördinator en krijgt vervolgens een voorlichting over de cursus. Tijdens de voorlichting én na afloop is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Daarnaast krijg je ook een rondleiding over het terrein van Aeres Farms.  

Voor bijeenkomsten houden wij ons aan regels van het RIVM, als het gaat om afstand houden en het aantal bezoekers. Wij stellen het op prijs als je zonder introducé komt. Mocht je iemand bij je hebben in verband met het vervoer, dan is dat geen probleem. Geef het wel aan in het aanmeldformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden.