post hbo opleiding Therapie met inzet van dieren Aeres Hogeschool Dronten

Informatieavond post-hbo opleiding Therapie met inzet van dieren

Date -

Wil je meer informatie over onze post-hbo opleiding Therapie met inzet van dieren? Kom dan naar de Informatieavond op 24 augustus. Hier krijg je voorlichting over de post-hbo opleiding en kun je je vragen stellen aan docenten en de opleidingscoördinator.

Therapie met inzet van dieren is onze enige post-hbo opleiding, gericht op een vrij specifieke doelgroep. Daardoor hebben we de mogelijkheid om voor deze specifieke post-hbo opleiding een kleinschalige informatieavond te organiseren op locatie.

Je wordt ontvangen door de opleidingscoördinator en krijgt vervolgens meer informatie over de post-hbo opleiding Therapie met inzet van dieren. Tijdens de voorlichting én na afloop is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. 

Voor bijeenkomsten houden wij ons aan regels van het RIVM, als het gaat om afstand houden en het aantal bezoekers. Wij stellen het op prijs als je zonder introducé komt. Mocht je iemand bij je hebben in verband met het vervoer, dan is dat geen probleem. Geef het wel aan in het aanmeldformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden.