Aeres Hogeschool Wageningen

Online open dag Wageningen

Date -

Een open dag is een goede manier om je te oriƫnteren op een studie. Tijdens een online open dag kun je in gesprek met docenten en studenten, voorlichtingspresentaties volgen en video's van ons gebouw bekijken.

Meld je aan en je ontvangt van ons een link naar de website waar je op 20 maart video's en presentaties kunt bekijken. Van 10.00 - 14.00 uur is er een live programma waar je onder andere kunt chatten met docenten en studenten en live meetings kunt volgen.

Online open dag voor voltijdopleidingen

Ben jij geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Lees hier meer over open dagen in Wageningen of meld je hieronder direct aan voor de online voltijd open dag!

Online open dag voor deeltijdopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een deeltijd opleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Lees hier meer over open dagen in Wageningen of meld je via onderstaande link direct aan voor de online deeltijd open dag!

Studenten op trap
Studenten buiten zittend met hond
Studenten binnen overleg bij krijtbord
Studenten bij receptie