Aeres Hogeschool Dronten

Mbo-doorstroomdag Aeres Hogeschool Dronten

Date -

Nog één jaar studeren en je hebt je mbo-diploma op zak, maar wat ga je daarna doen? Je kunt gaan werken, maar je kunt ook kiezen voor een hbo-opleiding. Wat kies jij? Studeren aan het hbo, iets voor jou?

Ben je benieuwd welke studies we bieden in Dronten? Kijk hier voor een overzicht!

Programma en aanmelden

We willen jou graag laten kennismaken met ons studieaanbod. Een fysieke kennismaking is helaas nog niet mogelijk, maar wij hebben een interessant en interactief programma voor je in elkaar gezet! Per studie kun je voorlichting en een proefles volgen. Hier kun je onze studenten en docenten het hemd van het lijf vragen over bijvoorbeeld hoe het is om na het mbo door te studeren aan het hbo. Natuurlijk willen we jou ook een kijkje laten nemen bij onze praktijkfaciliteiten. Ga mee op virtuele rondleiding door een studentenkamer, bij onze melkvee- varkens- of pluimveestal, het Agri Innovation Centre, onze Paardenplaats, het Hulphondenhuis of onze kas en OnderwijsLeerKavel (kavel waar onze studenten allerlei experimenten en proeven uit kunnen voeren binnen de teelt van diverse gewassen).

Bekijk hieronder het programma of download hem hier als pdf.

• Een hbo-studie na je mbo?  Wat is er anders en waar moet je rekening mee houden? Onze instroomcoördinator en studenten vertellen jou over hun ervaringen.

• Maak kennis met onze studies op het gebied van ondernemen,  bedrijfskunde, dier en voedsel. Docenten en studenten zitten voor jou klaar om alles te vertellen over de studie. Ook kun je met al jouw vragen bij hen terecht.

• Volg een proefles of workshop bij de studie die jou interessant lijkt!

• Studenten laten jou een kijkje nemen bij onze praktijkfaciliteiten Ga mee op virtuele rondleiding bij onze melkvee- varkens- of pluimveestal, het Agri Innovation Centre, onze Paardenplaats, Hulphondenhuis of onze kas en OnderwijsLeerKavel.

• Benieuwd hoe studenten wonen op onze campus? Neem een virtueel kijkje in een studentenkamer en je bent helemaal op de hoogte!

Je kunt je voor de mbo-doorstroomdag Dronten aanmelden door het volgende formulier in te vullen:

Voor decanen en docenten

Hebben uw studenten interesse in onze mbo-doorstroomdag? Volg met de hele klas onze online bijeenkomst! Stuur een mail naar h.van.leeuwen@aeres.nl; zo hoeven uw studenten zich niet individueel aan te melden.