Aeres Hogeschool Wageningen

Online open dag Wageningen

Date -

Een open dag is een goede manier om je te oriƫnteren op een studie. Tijdens een online open dag kun je in gesprek met docenten en studenten, voorlichtingspresentaties volgen en video's van ons gebouw bekijken.

Meld je aan en je ontvangt van ons een link naar de website waar je op 22 januari de hele dag video's en presentaties kunt bekijken. Ook heb je tijdens deze dag de mogelijkheid om te chatten met docenten en studenten.

Online open dag voor voltijdopleidingen

Ben jij geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Hieronder kun je onze online voltijd open dag bezoeken!

Online open dag voor deeltijdopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een deeltijd opleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Via onderstaande link kun je onze deeltijd open dag bezoeken!

Studenten op trap
Studenten buiten zittend met hond
Studenten binnen overleg bij krijtbord
Studenten bij receptie