Groene sector docent met jonge leerlingen buiten bij water

Online meeting opleiding Docent en kennismanager Groene sector - Verkort traject voor leraren/docenten met een diploma van een lerarenopleiding (hpo)

Date -

Je hebt al de nodige bagage als docent, maar nu wil je aan de slag als docent in de groene sector. Zowel in de groene sector als in het vmbo verandert er veel in Nederland. Hoe leer je leerlingen en studenten anders kijken naar de veranderende groene wereld om hen heen? Met het verkorte traject binnen de bacheloropleiding Docent en kennismanager groene sector kun je in anderhalf jaar jouw tweedegraads bevoegdheid halen voor het groene vmbo en praktijkonderwijs.

Dit verkorte traject binnen de bachelor Docent en kennismanager groene sector is waar je groene vakkennis opdoet in combinatie met anderen laten leren in het groene vak. Afgestudeerd mag je jezelf bachelor noemen én ben je tweedegraads bevoegd docent. Je kan kiezen voor een carrière in het onderwijs of in het bedrijfsleven. Kennisoverdracht vindt immers niet alleen voor de klas plaats.

Online meeting

Elke maand organiseren we voor dit opleidingstraject een online Teams-meeting, waaraan je kan deelnemen. Je gaat in gesprek met docent Sara Albone en je kunt je vragen stellen. Wanneer er meerdere deelnemers tegelijk zijn, dan leer je ook van elkaars vragen. Aarzel niet om deel te nemen, je bent van harte welkom! Kies een datum en meld je aan.