Horse Event

8 t/m 10 september 2017

Ben jij op zoek naar een studie waarbij je je passie voor paarden met bedrijfskunde of lesgeven/kennis overdragen kunt combineren? Kies dan voor een van de studies bij Aeres Hogeschool. Bij onze faculteit in Dronten kun je kiezen voor de studie Hippische bedrijfskunde. Tijdens deze hbo-studie krijg je 30% paard gerelateerde vakken en 70% bedrijfskundige vakken, zodat je goed wordt opgeleid om jouw expertise in de hippische sector in te zetten. Doordat je tijdens deze studie (stage)opdrachten voor externe partijen uitvoert, ken jij straks het werkveld binnen de hippische sector als geen ander. Met deze studie kun je in de paardenbranche aan de slag, maar dankzij de brede bedrijfskundige basis ook daarbuiten. Wil je in de internationale sector werken? Dan kun je in het derde en vierde jaar kiezen voor onze internationale Engelstalige variant. 

Onze faculteit in Wageningen biedt de studie Docent en kennismanager Paardensector aan. In deze studie dompel je jezelf onder in de paardensector, wat paarden voor mensen kunnen betekenen en hoe mensen leren en communiceren. Een goede voorbereiding op een baan als docent, journalist bij een vakblad of trainer/coach/instructeur in de paardensport. Zo draag jij bij aan de professionalisering van de paardensector.

 

Paardenquiz

Weet jij veel van paarden? Kom naar onze stand (nr. 53) en neem deel aan onze quiz ‘de slimste paardenmens’. Iedere deelnemer maakt kans op een overnachting bij  Van der Valk Paardenhotel Cantharel in Apeldoorn! 

 

Meet & Greet

Wil jij op de foto met het Z-Friezenteam Groningen? Kom op zondag 10 september tussen 12.00 en 13.30 uur naar onze stand (nr.53) maak een foto, plaats deze op Instagram en maak kans op een zadeldekje.

1. Plaats je foto met het Z- Friezenteam Groningen op instagram
2. Gebruik de Hashtag #aereshogeschool en volg @aereshogeschooldronten en @aereshogeschoolwageningen
3. Zorg dat wij je foto ook kunnen zien

->  Nu maak je kans op een zadeldek! 

14 september maken wij de winnaar op @aereshogeschooldronten en @aereshogeschoolwageningen bekend.

Plaats je de foto ook op facebook? Tag dan ook het Z-Friezenteam Groningen.