Studenten MLI in gesprek

Ronde Tafel Professionele identiteit: met Manon Ruijters

Date -

Het wordt steeds belangrijker om te weten waar je als professional voor staat, wat je basis is, wat jou je kleur geeft, kortom wat je professionele identiteit is. Zeker in het vakgebied van leren en ontwikkelen in het onderwijs of in organisaties heb je hier mee te maken als adviseur, ontwerper, trainer, docent, lerarenopleider, beleidsmedeweker, leidinggevende, HR medewerker etc.

Praktijkvraagstukken

Aeres hogeschool Wageningen organiseert met het lectoraat Professionele Identiteit en de master Leren en Innoveren een Ronde Tafel. Wij zetten Ronde Tafel in om een goed en gelijkwaardig gesprek te voeren tussen professionals uit allerlei domeinen die graag eens over praktijkvraagstukken op het vlak van leren, ontwikkelen, organisatieontwikkeling en professionele identiteit met elkaar van gedachten wisselen. Het gaat daarbij om de toepassing in de eigen organisatie. De Ronde Tafels zijn gericht op het vergemakkelijken en verbeteren van de toepassing van theorie in de praktijk. Het gaat hier dus niet om het aanreiken van basiskennis. We vertrekken vanuit eigen vraagstukken en pakken die aspecten op die niet vanzelfsprekend lopen. Daarbij gaan we ervan uit dat diversiteit in de groep en een kleine groepsomvang het proces ondersteunen.

Stevig (leren) staan

Meld je aan en ontvang ook het boek Stevig (leren) staan. 'Stevig (leren) staan' helpt met theorie, praktijkvoorbeelden en handreikingen om het werken aan identiteit een vaste plek te geven in beroep, organisatie en opleiding.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Dan kun je je aanmelden via onderstaande button. (Het aantal plekken is beperkt tot 12).

Programma en locatie

Het programma ziet er als volgt uit:

• 15:00 uur Inloop en ontvangst
  • 15:30 uur Inhoudelijke en praktische ontmoeting en uitwisseling
  • 17:45 uur Einde programma

Deze Ronde Tafel-sessie kost € 50,-.  Het boek ‘Stevig (leren) staan’ is hier bij inbegrepen. De betaling is vooraf via een link in het aanmeldformulier. Als je annuleert voor 28 februari, ontvang je de deelnamekosten retour. Na 28 februari vindt er geen restitutie meer plaats.

We ontmoeten je graag bij: Aeres Hogeschool Wageningen - Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen