Studenten, mannen en vrouwen, zitten in de klas en kijken naar de docent

Alumni event Master Leren en Innoveren

Date -

Vrijdag 15 maart is het weer zover: het Alumni event van de Master Leren en Innoveren. Dan willen we jullie graag ontmoeten voor een goed gesprek, aan de statafel bij de inloop, inhoudelijk in een mooi gesprek en/of tijdens het eten. Naast dat zo ongeveer het hele docententeam er is (want we zijn zo benieuwd hoe het met jullie is), zal Manon Ruijters er ook zijn om jullie te ontmoeten en met jullie in gesprek te gaan op het eerste deel van de avond, over dingen als beroepsidentiteit, ontwikkelidentiteit en leiderschapsidentiteit. Maar we zijn ook erg benieuwd naar wat jullie nu puzzelt in je huidige werk als onderzoekende innovator van leren. Waar zou je over door willen praten in de MLI community? Laat het weten bij je aanmelding!

Aanmeldformulier Alumni event Master Leren en Innoveren

Bovenstaande gegevens vragen we om je te kunnen informeren over de activiteit waarvoor je je aanmeldt. Mogen we je ook op de hoogte houden over activiteiten die daarop aansluiten? Je kunt je op ieder moment afmelden voor onze mails.

Aeres Hogeschool hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kan je lezen hoe wij hiermee omgaan.