Inclusie en diversiteit in het VMBO en MBO – D&P (alumni) event

Date -

Inspiratie voor jou als docent over inclusie en diversiteit in het VMBO en MBO

Wil jij een directe impact hebben op de toekomst van inclusief onderwijs en leren voor een duurzame wereld in jouw schoolcontext? 

Kom dan naar Aeres Hogeschool Wageningen en luister naar de lezing van Sofie Sergeant over inclusie en diversiteit, volg een korte workshop over het proces om voor oplossingen te komen voor dementie en techniek van Gerjanne van Gink, de ervaringen van een D&P student over zijn eigen proces in het onderwijs en diversiteit en ontmoet collega’s bij de netwerkborrel.

Voor wie? Studenten Aeres Hogeschool Wageningen, Alumni Dienstverlening en Producten
Wanneer? 13 december van 15.00 - 19:00 uur
Waar? Wageningen, Mansholtlaan 18

Welke concrete doelen hebben we nodig voor inclusieve educatie en een duurzame toekomst? Wat kan doen jij als docent?

  • Bijdragen aan inclusief onderwijs: Je speelt een essentiële rol bij het vormgeven van een inclusieve leeromgeving voor een duurzame toekomst.
  • Ondersteunen van onderwijspartners: Je helpt docenten, schoolleiders en andere onderwijsprofessionals bij het ontwikkelen van een inclusief onderwijsmodel.
  • Waarderen van diversiteit: erken diversiteit als een kracht en stimuleert het gebruik van diverse teams om creatief mee te ontwerpen.
  • Creatief co-creëren en ontwerpen: Je bent betrokken bij het vormgeven van processen die de bovenstaande doelen ondersteunen.
  • Digitale leeromgeving: Draag bij aan de ontwikkeling van een online tools om het onderwijs te ondersteunen.
  • Bottom-up professionele ontwikkeling: Je helpt bij het opzetten van een proces voor bottom-up professionele ontwikkeling voor diverse teams, in lijn met onze denkkaders, tools en digitale leeromgeving.
  • Impact maken: Jouw bijdrage draagt direct bij aan het vormgeven van de toekomst van onderwijs voor duurzaamheid en inclusie.
  • Netwerken: Maak deel uit van een groep die zich inzet voor een gemeenschappelijk doel.
  • Professionele ontwikkeling: Leer nieuwe denkkaders, gebruik nieuwe tools en ontwikkel vaardigheden die van invloed zijn op de toekomst van onderwijs.

Samen creëren we een wereld van inclusief onderwijs voor een duurzame toekomst! Meld je nu aan en maak het verschil!Logo Erasmus Plus

Aanmeldformulier Inclusie en diversiteit in het VMBO en MBO – D&P (alumni) event

Bovenstaande gegevens vragen we om je te kunnen informeren over de activiteit waarvoor je je aanmeldt. Mogen we je ook op de hoogte houden over activiteiten die daarop aansluiten? Je kunt je op ieder afmelden voor onze mails.

Aeres Hogeschool hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kan je lezen hoe wij hiermee omgaan.