Pet Monitor 2022

Lancering Pet Monitor 2022

Date -

De Pet Monitor is een rapport over huidige trends en ontwikkelingen binnen de gezelschapsdierensector. De Monitor is geschreven vanuit Trendpanel Gezelschapsdieren; een panel dat wordt gecoƶrdineerd door studenten en docenten van de Aeres Hogeschool Dronten en de HAS Hogeschool Den Bosch.

Trendpanel Gezelschapsdieren

Het ontbreken van eenduidige, goed onderbouwde gegevens en de continue ontwikkeling van de sector vormen de aanleiding voor de oprichting van Trendpanel Gezelschapsdieren. Trendpanel Gezelschapsdieren wil samen met het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties betrouwbare gegevens over de gezelschapsdierensector verzamelen en verspreiden door middel van de jaarlijks uitgegeven Pet Monitor. Op deze manier probeert Trendpanel Gezelschapsdieren een bijdrage te leveren aan de sector.

Pet Monitor 2022

In de Pet Monitor 2022 staat sport en ontspanning centraal. Hoeveel hondensporten zijn er en hoeveel nemen daaraan deel? Hoe zit het met het welzijn tijdens shows? Kom erachter in de Pet Monitor van 2022!

Lancering

Trendpanel Gezelschapsdieren organiseert middels een webinar de lancering van de Pet Monitor 2022 op 7 juli van 13:00 tot 14:00. Tijdens de webinar zal er een expert vanuit de praktijk aan het woord komen over dit onderwerp. Tevens wordt ook besproken wat er in de Monitor van 2022 te lezen is.