Aeres Hogeschool Wageningen

Proefstudeerdag Wageningen

Date -

Wij weten dat het kiezen van een vervolgstudie niet gemakkelijk is. Door deel te nemen aan deze proefstudeerdag, krijg je nóg meer informatie over de studies dan tijdens een open dag. Je volgt inhoudelijke proeflessen van de studie die jou het meest aanspreekt. Tegelijkertijd leer je onze docenten kennen en kun je onze huidige studenten alles vragen over de studies, studiebelasting, de sfeer op school en over het studeren in Wageningen.

Studeren aan het hbo, iets voor jou?

Om te kijken of het hbo iets voor jou is en of één van onze opleidingen bij jou past, organiseren wij op maandag 17 februari a.s. een proefstudeerdag. Tijdens deze dag kun je kennismaken met onze opleidingen, docenten, studenten en studeren aan het hbo in het algemeen. Wie weet is een vervolgstudie bij Aeres Hogeschool Wageningen heel interessant voor jou! Kom je ook?

Ben je benieuwd welke opleidingen we bieden in Wageningen? Kijk hier voor een overzicht!

Programma en aanmelden

Klik hier voor het programma. Via onderstaande button kun je je aanmelden!

Andere oriëntatiemogelijkeden

Naast proefstudeerdagen zijn er nog veel andere manieren om je voor te bereiden op een studie aan Aeres Hogeschool. Zie hier de mogelijkheden.