Aeres Hogeschool Almere

Proefstudeerdag Almere

Date -

Ben je van plan om volgend jaar te gaan studeren? Kom dan naar onze proefstudeerdag! Tijdens deze dag op 11 december draait het om de praktijkkant van de studies van Aeres Hogeschool Almere. Wij vertellen je alles over studeren op het hbo, over studiebelasting, maar ook over de opbouw en inhoud van de studies, wat ga je leren en wat kun je ermee? Beleef het alvast bij Aeres Hogeschool Almere! Deze dag is geschikt voor zowel mbo’ers als havisten.

Bij elke studie kun je twee proeflessen volgen. Je kunt 2 proeflessen van 1 studie te volgen, maar je als je twijfelt, dan kun je ook van beide studies 1 proefles volgen. Ben je benieuwd welke opleidingen we bieden in Almere? Kijk hier voor een overzicht!

Wij weten dat het kiezen van een vervolgstudie niet gemakkelijk is. Door deel te nemen aan deze proefstudeerdag, krijg je nóg meer informatie over de studies dan tijdens een open dag. Je volgt inhoudelijke proeflessen van de studie die jou het meest aanspreekt. Tegelijkertijd leer je onze docenten kennen en kun je onze huidige studenten alles vragen over de studies, studiebelasting, de sfeer op school en over het studeren in Almere.

Programma

Bekijk hier het programma van de dag.