Aeres Hogeschool Wageningen

Doorstroomdag mbo-hbo Wageningen

Date -

Kennis van je vak heb je al in huis. Daarmee kún je na het mbo direct een baan zoeken. Maar heb je weleens gedacht aan wat je nog meer met deze kennis kunt doen? Lesgeven bijvoorbeeld, of in het bedrijfsleven andere mensen adviseren? Met een hbo-diploma heb je meer kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bovendien heb je na afronding van de bacheloropleiding óók nog een tweedegraads bevoegdheid om les te geven op zak.

Studeren aan het hbo, iets voor jou?

Om te kijken of het hbo iets voor jou is en of één van onze opleidingen bij jou past, organiseren wij op vrijdag 29 november a.s. een mbo-doorstroomdag. Tijdens deze dag kun je kennismaken met onze opleidingen, docenten, studenten en studeren aan het hbo in het algemeen. Wie weet is een vervolgstudie bij Aeres Hogeschool Wageningen heel interessant voor jou! Kom je ook?

Ben je benieuwd welke opleidingen we bieden in Wageningen? Kijk hier voor een overzicht!

Programma

Het programma voor deze dag bestaat uit twee vaste onderdelen: een bijeenkomst over studeren aan het hbo en een workshop over docentschap en kennisdelen. Daarnaast is er een vakinhoudelijke keuzeworkshop.

Bekijk hier het hele programma.

Meld je hier aan voor de Doorstroomdag

Andere doorstroomactiviteiten

Op een open dag kunnen we je veel vertellen over studeren aan het hbo. Ook kun je deelnemen aan de proefstudeerdag op 17 februari 2020. Zie hier een overzicht van de doorstroomactiveiten.