Banner Dutch Food Week met logo

Openbare les ‘Voedseltransitie op je bord’

Date -

Voedseltransitie is de radicale en onomkeerbare omslag naar een ander voedselsysteem. En daar zitten we middenin. Wat betekent dit voor jouw eigen consumptie? Kom op donderdag 10 oktober a.s. naar de openbare les ‘Voedseltransitie op je bord’ in het kader van de Dutch Food Week. Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom de les bij te wonen.

Met onze huidige manieren van voedsel produceren en consumeren lopen we tegen grenzen aan. Heel veel mensen willen wel duurzamer en gezonder eten, maar de veranderingen gaan traag. Hoe komt dit? In deze openbare les draait het om de vragen: Hoe verloopt een transitie en welke veranderingen zijn nodig bij de omslag naar een nieuw voedselsysteem? Wat kunnen wij zelf doen?

Na de les kunnen de deelnemers hapjes proeven die studenten hebben gemaakt met zelf meegebrachte ingrediënten.

De openbare les vindt plaats op donderdag 10 oktober van 15.00-16.15 uur bij Aeres Hogeschool Wageningen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Om te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen, vragen we je hieronder aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 6 oktober:

Aanmelden
Fotograaf: Jeroen van der Wielen