Horse event 2019 header

Horse Event 2019

Date -

Van 13 tot en met 15 september is Aeres Hogeschool met een stand aanwezig op het Horse Event. Je vindt ons op het Onderwijsplein. Kom tijdens je bezoek langs op onze stand en doe mee aan onze quiz ‘de slimste paardenmens’! Met jouw deelname maak jij kans op een overnachting bij Van der Valk Paardenhotel Cantharel in Apeldoorn.

Studie aanbod

Wil jij een baan op hbo-niveau waarin je je liefde voor paarden kwijt kunt? Kom dan naar Aeres Hogeschool. Wij hebben diverse opleidingen die voor jou interessant kunnen zijn. Wat dacht je van Hippische bedrijfskunde? Of Docent en kennismanager Paardensector? Hou je van een extra uitdaging, dan is de Engelstalige variant International Equine Business Management echt iets voor jou.

Op twee van onze drie faculteiten – Dronten en Wageningen – kun je terecht voor hippische opleidingen. Beiden met goede voorzieningen voor een veelzijdige studententijd. We bieden opleidingen in voltijd en deeltijd.

Meer weten over ons hippisch studie aanbod? Klik dan hier

Horse Event

Wil je meer weten? Tijdens Horse Event vind je ons op het Onderwijsplein. Kun je niet wachten, check dan alvast onze website. Tot dan!