Wim van de Weg Over vliegende vissen

Inspiratiesessie en afscheid Wim van de Weg

Date -

Wim van de Weg is vanaf 1978 op uiteenlopende fronten actief geweest binnen de agrarische hogeschool in Dronten. Deze inspiratiesessie is zijn laatste bijdrage aan de hogeschool en zal op zijn eigen karakteristieke, creatieve en persoonlijke wijze vorm worden gegeven.

Programma

Datum:       donderdag 29 augustus 2019
Locatie:       restaurant Aeres Hogeschool Dronten, De Drieslag 4 in Dronten
Tijden:        15.00 uur ontvangst
                   15.30 uur inspiratiesessie Wim van de Weg
                   15.50 uur woord van dank
                   16.30 uur receptie

Inspiratiesessie "Over vliegende vissen"

We weten allemaal dat vissen het niet lang volhouden op het droge. Dus waarom kiezen vliegende vissen er dan toch voor om af en toe de sprong te wagen? Deze ‘luchtige’ vraag, maar ook andere aspecten van vliegende vissen hebben Wim van de Weg dikwijls geïnspireerd. Hij is daarom van mening dat Natura Artis Magistra, Latijn voor ‘de natuur is de leermeesteres van de kunst en wetenschap’, ook geldt voor onderwijs en de Economy of Life.

Afscheid Wim van de Weg

Wim van de WegWim van de Weg (65 jaar) is vanaf 1978 op uiteenlopende fronten actief geweest binnen de agrarische hogeschool in Dronten. Als docent op vakgebieden zoals weidebouw, bemesting en duurzame ontwikkeling en als opleidingscoördinator bij de ontwikkeling van verschillende (nieuwe) studierichtingen, majors, afstudeerrichtingen en onderwijskundige innovaties als modulair en competentiegericht onderwijs. Ook aan diverse (internationale) projecten en aan de hogeschool zelf heeft hij leidinggegeven. Deze inspiratiesessie is zijn laatste bijdrage aan de hogeschool en zal op zijn eigen karakteristieke, creatieve en persoonlijke wijze vorm worden gegeven.
Wilt u de inspiratiesessie met afscheidsreceptie bijwonen, dan kunt u zich aanmelden t/m 27 augustus via onderstaande aanmeldknop.
Talent voor groei