Inauguratie Annet Velthuis

Date

Graag nodigen wij u uit voor de inauguratie van Annet Velthuis die plaatsvindt op donderdag 20 juni 2019 bij Aeres Hogeschool Dronten.

Tijd:       14.30-17.00 uur, aansluitend receptie
Locatie:  restaurant Aeres Hogeschool Dronten, De Drieslag 4 in Dronten

Gezond 'houden' van koeien en kalveren

-Gezonde koeien, blije boeren-

Binnen het lectoraat ‘Management van Rundergezondheid’ van Aeres Hogeschool Dronten wordt praktijkonderzoek gedaan waarbij studenten (de toekomstige adviseurs en veehouders), docenten en onderzoekers samenwerken met bedrijven en kennisinstellingen. Hiermee wordt kennis ontwikkeld die bijdraagt aan het verbeteren van de diergezondheid en welzijn van koeien en kalveren.

Graag nodigen wij u uit voor de inauguratie van Annet Velthuis. In haar inaugurele rede geeft zij haar visie op hoe moderne praktijkkennis bijdraagt aan het managen van de diergezondheid op rundveebedrijven. Ze gaat in op het balanceren tussen weerstand, infectiedruk en zorg voor dieren op een diversiteit aan rundveebedrijven. Met haar lectoraat wil ze bijdragen aan een gezonde en duurzame veehouderij.

Het aanmeldformulier is gesloten.
Mocht u toch deel willen nemen, stuur dan een e-mail naar: evenementen.hogeschool.dronten@aeres.nl

Talent voor groei