Manon_Ruijters

Masterclass Professionals en professionaliteit

Date

Manon Ruijters is lector Professionele identiteit en organisatieontwikkeling. Haar masterclasses gaan over thema’s als organisatieontwikkeling, leervoorkeuren, denkgewoonten, ontwerpen, professionele identiteit en goed werk. Deze masterclass draait om vraagstukken die raken aan het verstevigen van professionals en professionaliteit in organisaties.

  • Tijd: 16.00 - 19.00 uur
  • Locatie: Wageningen

Hoe ziet een Masterclass eruit?

We openen de Masterclass met een ronde waarin we met elkaar en met elkaars vraagstukken kennismaken. Iedere deelnemer introduceert kort wat hem of haar bezighoudt en wat zou helpen om een volgende stap daarin te zetten. Vervolgens maken we met elkaar de agenda en gaan aan de slag. Eén van de deelnemers bewaakt de tijd. 

Iedere deelnemer brengt een eigen vraagstuk in. Meestal is dat een toepassingsvraag, maar ook de verdieping op kleine stukken theorie is mogelijk. Ieder bereidt zijn of haar eigen vraagstuk voor en brengt het noodzakelijke materiaal mee. 

Manon Ruijters geeft geen training of college, maar begeleidt het gesprek, legt koppelingen naar de theorie en geeft reflecties en input.

Wilt u aanwezig zijn?

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Er is plaats voor maximaal 12 gasten, op volgorde van aanmelding. Geïnteresseerden die niet eerder aan een masterclass hebben deelgenomen, krijgen voorrang.

Masterclasses zijn toegankelijk voor in- en externen. Er zijn geen kosten aan verbonden en voor een broodje wordt gezorgd.

Mocht u zich hebben aangemeld en toch verhinderd zijn, dan vragen wij u zich tijdig af te melden (minimaal een week voorafgaand aan de masterclass), zodat de plek kan worden opgevuld door anderen.