Gebouw_AHW_1

Expositie tweedejaarsstudenten

Date

Tijdens deze expositie presenteren tweedejaarsstudenten* van Aeres Hogeschool Wageningen zelfontwikkelde, creatieve en innovatieve producten en plannen voor hun werkplek. Zie waar onze studenten mee bezig zijn, hoe breed hun werkveld is en wat de resultaten zijn van deze werkplekopdrachten. Deze expositie is interessant voor zowel bedrijven als voor aankomende studenten.

Voor bedrijven

Doe op deze expo nieuwe ideeën op voor jouw eigen organisatie en leg nieuwe contacten in een breder werkveld. Denk aan presentaties over de volgende thema’s

• Trainingsprogramma’s voor personeel
  • Plannen voor nieuwe bedrijfsontwikkeling
  • Technische en logistieke innovaties
  • Nieuwe ontwikkelingen binnen de groene sector en consumptieve techniek
  • Promotiemateriaal voor bedrijven

Voor studiezoekers

Deze expositie is een mooie kans om naast de open dagen, kennis te maken met onze opleidingen. Ga in gesprek met huidige studenten en zie direct voorbeelden van mogelijke werkplekopdrachten. Zo krijg je een goed beeld van mogelijke stageplekken en doe je inspiratie op over innovaties in een vakgebied naar keuze.

Programma en aanmelden

17.15 uur  Ontvangst met warme snack
17.30 uur  Start expositie
20.30 uur  Einde expositie

Waar?

Aeres Hogeschool Wageningen
Mansholtlaan 18
6708 PA Wageningen

*Studenten van de docentenopleidingen Agrotechniek, Consumptieve Techniek, Natuur en Communicatie, Paardensector, Recreatie- en Gezelschapsdieren, Tuin en Landschap, Tuin- en Akkerbouw, Veehouderij, Voeding en Communicatie, Consumptieve Techniek en de opleiding Ad Praktijkopleider groene sector.
Op 16 juni exposeren studenten van de opleidingen Docent en Kennismanager Bloemsierkunst en Ad bloemsierkunst.

Talent voor groei