Header themadag

Themadag: trends, innovatie & technologie

Date

Wil jij met robot Pepper op de foto? Ben jij benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de bloemensector? Proeven van een innovatief eetschilderij of een drone besturen? En nog veel meer weten op het gebied van trends, innovatie en technologie? Kom dan naar de themadag van Aeres Hogeschool Wageningen op donderdag 18 april.

• Tijd: 13.00 - 19.00 uur
  • Locatie: Wageningen

We hebben een fantastisch programma samengesteld van diverse workshops waarin wordt ingegaan op het thema ‘Trends, innovatie en technologie’. We sluiten af met een culinaire Life Performance: het eetschilderij. Dit wordt verzorgd door niemand minder dan Angelique Schmeinck, Meesterkok en culinair avonturier i.s.m. met onze studenten.

Meld je van te voren aan!

Iedereen is welkom, zowel onze studenten en medewerkers als ook andere geïnteresseerden. De toegang is gratis. Op de dag zelf beslis je aan welke workshop je wilt deelnemen.

Meer informatie en aanmelden