Manon_Ruijters

Masterclass Professionele identiteit

Date

Manon Ruijters is lector Professionele identiteit en organisatieontwikkeling. Haar masterclasses gaan over thema’s als organisatieontwikkeling, leervoorkeuren, denkgewoonten, ontwerpen, professionele identiteit en goed werk. In deze masterclass gaan we in op vraagstukken die raken aan het werken met professionele identiteit op individueel -, groeps- en organisatieniveau. Basis leesmateriaal: ‘Je Binnenste Buiten; over professionele identiteit in organisaties’, door Manon Ruijters en collega’s.

Tijd: 16.00 - 19.00 uur

Hoe ziet een Masterclass eruit?

We openen de Masterclass met een ronde waarin we met elkaar en met elkaars vraagstukken kennismaken. Iedere deelnemer introduceert kort wat hem of haar bezighoudt en wat zou helpen om een volgende stap daarin te zetten. Vervolgens maken we met elkaar de agenda en gaan aan de slag. Eén van de deelnemers bewaakt de tijd. 

Iedere deelnemer brengt een eigen vraagstuk in. Meestal is dat een toepassingsvraag, maar ook de verdieping op kleine stukken theorie is mogelijk. Ieder bereidt zijn of haar eigen vraagstuk voor en brengt het noodzakelijke materiaal mee. 

Manon Ruijters geeft geen training of college, maar begeleidt het gesprek, legt koppelingen naar de theorie en geeft reflecties en input.

Wilt u aanwezig zijn?

Deze masterclass zit vol; aanmelden is helaas niet meer mogelijk.