Pand Aeres Hogechool Wageningen

Reünie Wageningen

Date

Wij bestaan 35 jaar en dat willen we vieren met jullie, oud-studenten van deze 35 jaar! Kom op dinsdag 26 maart van 19.15 – 21.15 uur naar Wageningen en ontmoet je oude klasgenoten tijdens een gezellige borrel.

Bekijk de uitnodiging en meld je aan voor de reünie op 26 maart!

Workshop geven?

Onze tweede en derdejaars studenten oriënteren zich die middag en avond op hun afstudeertraject door middel van workshops door gastsprekers. Na afloop (20.15 uur) sluiten zij aan bij de borrel. Mocht je het leuk vinden om vanaf 17.30 uur een workshop te geven over jouw ervaring na het afstuderen. Geef dit dan aan via wpl.wa@aeres.nl. Hopelijk zien we je op 26 maart, zegt het voort!

Wil je op de hoogte blijven of je ervaring delen?

Om nieuwe (potentiële) studenten een goed beeld te geven van wat ze met de opleiding kunnen doen, zoeken we ervaringen van oud-studenten. Denk hierbij aan info als: Waarom ben je ooit deze studie gaan doen? Waar werk je nu en wat doe je daar? Welke tips heb je voor nieuwe studenten?  Dat soort informatie is heel inspirerend en belangrijk voor studiezoekers. Het spreekt meer tot de verbeelding dan een fictief verhaal.

Wij delen dit bijvoorbeeld via de website, tijdens de open dagen maar soms ook in een publicatie. Zouden we jou in de (nabije) toekomst mogen benaderen voor jouw verhaal? Als je dat goed vindt dan horen we graag van jou door een e-mail  te sturen naar alumni.hogeschool.wageningen@aeres.nl.