Personen_Professional_klas

Zelf kleinschalig onderzoek doen

Date

Kleinschalig onderzoek naar vraagstukken in je eigen werkpraktijk kan waardevol zijn. Het levert een bijdrage aan je werkpraktijk en aan je eigen professionele ontwikkeling. Omdat je zo dicht op de praktijk werkt, heb je ook de gelegenheid om in verbinding met je omgeving het onderzoek vorm te geven. Daarmee wordt het praktijkonderzoek ook relevant voor anderen in je werkomgeving.

  • Tijd: 09:00 - 15:00 uur
  • Locatie: Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen (AHW) ondersteunt dit kleinschalig, praktijkgericht onderzoek dat wordt uitgevoerd door onderwijsprofessionals, of door professionals in verwante functies in niet-onderwijsorganisaties. Daarvoor hebben we een gericht aanbod van vijf bijeenkomsten bij AHW ontwikkeld, waarin deelnemers en begeleiders (docent-onderzoekers Jantine van Beek en Hennie van Heijst en lector Niek van den Berg) samenwerken en de hele cyclus van idee tot en met communiceren over de resultaten aan bod komt.

De opstart van het traject vindt plaats op woensdag 5 juni 2019 en donderdag 13 juni 2019. Vervolgbijeenkomsten worden gepland op woensdagen in de periode september - november. 

Meer informatie en aanmelden