Open dag master Agribusiness Development

17 maart 2018

Jij bent op zoek naar een bedrijfskundige master? Maak dan kennis met onze Master Agribusiness Development tijdens de open dag van zaterdag 17 maart. Van 11.00-16.00 uur ben je van harte welkom. Je maakt kennis met onze docenten, verdiept je in het programma en proeft de sfeer van onze hogeschool. 
De voorlichtingsrondes zijn van 11.30 uur tot 13.00 uur, daarna is gelegenheid om deel te nemen aan rondleidingen door het gebouw en over het terrein. 

Het programma kun je hier inzien.

 

Registreer vooraf

Om je goed te kunnen helpen op een open dag vragen wij een aantal gegevens. Vooraf registreren voorkomt dat je in de rij staat bij binnenkomst. Na je aanmelding ontvang je per email een QR-code voor de open dag. Print de code uit en neem hem mee of bewaar hem goed op je mobiel. 

*Melding over dit formulier*
Wegens een technische storing werkt de ‘captcha’-functie onderaan het formulier niet zoals het hoort. We werken hard aan een oplossing.
Zie je in het blokje geen tekst die je over kunt nemen? Klik dan op het ververs-knopje. Lukt het alsnog niet om het formulier te verzenden, stuur ons dan een mail naar prsecretariaat.hogeschool.dronten@aeres.nl. Excuses voor het ongemak!

Benieuwd wat je naast je studie nog meer kunt doen?

Lees meer