Open dag Dronten voltijd

17 maart 2018

Op 17 maart van 11.00 - 16.00 uur organiseren we een open dag zodat je kunt ervaren hoe het is om in Dronten te studeren. Tijdens een open dag maak je kennis met onze studenten en docenten. Zij verzorgen samen voorlichtingspresentaties. Daarnaast geven studenten rondleidingen in school, over de campus, door de kas, de techniekfaciliteiten, over Aeres Farms (waar melkveebedrijven, het akkerbouw- en varkens- en pluimveebedrijf gevestigd zijn) en de Paardenplaats. Uiteraard zijn de studenten ook beschikbaar voor vragen.

Bekijk hier het programma. 

 

Registreer vooraf

Om je goed te kunnen helpen op een open dag vragen wij een aantal gegevens. Vooraf registreren voorkomt dat je in de rij staat bij binnenkomst. Na je aanmelding ontvang je per email een QR-code voor de open dag. Print de code uit en neem hem mee of bewaar hem goed op je mobiel. En neem gerust je ouders of verzorgers mee, ze zijn van harte welkom en hebben geen QR-code nodig.

*Melding over dit formulier*
Wegens een technische storing werkt de ‘captcha’-functie onderaan het formulier niet zoals het hoort. We werken hard aan een oplossing.
Zie je in het blokje geen tekst die je over kunt nemen? Klik dan op het ververs-knopje. Lukt het alsnog niet om het formulier te verzenden, stuur ons dan een mail naar prsecretariaat.hogeschool.dronten@aeres.nl. Excuses voor het ongemak!

Benieuwd wat je naast je studie nog meer kunt doen?

Lees meer