Studentensymposium ´Eigen Onderzoek´

18 januari 2018

Op donderdagmiddag 18 januari 2018 vindt wederom ons jaarlijkse studentensymposium ‘Eigen Onderzoek’ plaats. Deze middag, die wordt afgetrapt met een plenaire presentatie door een externe spreker, staat in het teken van de presentaties van onze 2e-jaars studenten. Deze studenten hebben de afgelopen periode gewerkt aan een onderzoeksvraagstuk van een opdrachtgever, bijvoorbeeld met als thema het bevorderen van een gezonde leefstijl onder de Almeerse jeugd of het inventariseren van verschillende diergroepen of planten op verschillende locaties in Almere, Lelystad, Amsterdam en Amersfoort. Er zullen in verschillende lokalen, parallel aan elkaar, presentaties gegeven worden door zowel studenten Toegepaste Biologie als studenten Biologie, Voeding en Gezondheid. Ook presenteren alle onderzoeksgroepen hun resultaten door middel van een poster in een centrale ruimte. De middag wordt afgesloten met een borrel.

De officiële uitnodiging volgt nog, maar bij dezen wil ik u alvast van harte uitnodigen om bij deze middag aanwezig te zijn. Wij stellen het op prijs wanneer u partijen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in het bijwonen van deze middag hierover informeert door deze email door te sturen.