Groot Gras College

18 januari 2018

De geheimen van het grasland

Ontdek de verschillende kanten van de belangrijkste productiefactor: gras

 Beweiden is hot. Je kon het afgelopen jaar bijna geen vakblad openslaan of je las wel wat over beweiding. Maar dit college gaat niet over beweiding, het gaat over de basis van beweiding. En die basis is gras. Een doodnormaal plantje, dat tegelijkertijd heel veel kanten heeft, die niet allemaal even bekend zijn. Wil je succesvol zijn als boer / ondernemer, dan wil je ook de verschillende kanten van je belangrijkste productiefactor kennen. Agnes van den Pol-van Dasselaar neemt ons mee langs de geheimen van het grasland.

Spreker

Agnes van den Pol-van Dasselaaris sinds 2015 als lector Beweiding verbonden aan Aeres Hogeschool Dronten. Daarnaast werkt zij als senior onderzoeker Gras en Beweiding bij Wageningen Livestock Research. Vanuit de European Grassland Federation is zij de trekker en voorzitter van een internationale werkgroep Beweiding.


Programma
 

Datum:       donderdag 18 januari 2018
Tijd:            11.30 - 12.45 uur
Locatie:      Aeres Hogeschool Dronten
                   De Drieslag 2 in Dronten 

Aeres Hogeschool Dronten biedt drie keer per jaar een Groot College aan waarin een lector, onderzoeker of docent ingaat op de kennis die er van een bepaald thema is. Aeres Hogeschool wil op deze manier de kennis en expertise die ze in huis heeft op dat gebied valoriseren. De Groot Colleges zijn toegankelijk voor iedereen en worden kosteloos aangeboden.

Wij kijken uit naar uw komst en zien u graag op tijd verschijnen op donderdag 18 januari 2018
Aanmelden is niet nodig. Vrije inloop. 

Vragen? Mail de afdeling Marketing en Communicatie: evenementen.hogeschool.dronten@aeres.nl