Masterclass Professionele identiteit door Manon Ruijters *VOL*

17 januari 2018

In deze masterclass staat het werken met professionele identiteit centraal. Speciaal voor deelnemers die Je Binnenste Buiten hebben gelezen, daarmee aan de slag zijn gegaan en gaandeweg vragen ondervinden. Vanuit de casuïstiek wordt op zoek gegaan naar handreikingen die weer een stapje verder kunnen helpen. Het is dus geen workshop, maar een goed gesprek, vertrekkend vanuit eigen praktijkvragen. Inbreng van eigen praktijkvragen is noodzakelijk voor deelname.

Basiskennis

Je Binnenste Buiten; over professionele identiteit in organisaties’, door Manon Ruijters en collega’s.

Over de masterclasses

Bij de masterclasses van Aeres Hogeschool Wageningen gaat het niet zozeer over het leren van iets nieuws, maar over het verbeteren van iets waar je al even mee bezig bent. Dat gebeurt doordat een ‘meester’ één op één met een leerling werkt, waarbij de anderen meeprofiteren. Niet de basiskennis aanreiken, maar vertrekken vanuit eigen vraagstukken en die aspecten oppakken waar het moeilijk wordt. De diversiteit in de groep (niet alleen docenten van de hogeschool, maar ook andere professionals uit andere organisaties) en een kleine groepsomvang ondersteunen het proces.

De masterclasses zijn toegankelijk voor in- en externen en hebben niet meer dan 12 deelnemers.

• Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zich verdiept hebben in het thema en met vragen uit hun praktijk komen.
  • Aanmelden kan via onderstaand formulier
  • U krijgt bericht of er plaats is

Let op: Deze masterclass zit helaas helemaal vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.