Open dag Dronten voltijd

2 december 2017

Op 2 december van 11.00 - 16.00 uur organiseren we een open middag zodat je kunt ervaren hoe het is om in Dronten te studeren. Tijdens een open dag maak je kennis met onze studenten en docenten. Zij verzorgen samen voorlichtingspresentaties. Daarnaast geven studenten rondleidingen in school, over de campus, door de kas, de techniekfaciliteiten, over Aeres Farms (waar melkveebedrijven, het akkerbouw- en varkens- en pluimveebedrijf gevestigd zijn) en de Paardenplaats. Uiteraard zijn de studenten ook beschikbaar voor vragen.

Bekijk het programma hier.

Registreer vooraf

Om je goed te kunnen helpen op een open dag vragen wij een aantal gegevens. Vooraf registreren voorkomt dat je in de rij staat bij binnenkomst. Na je aanmelding ontvang je per email een QR-code voor de open dag. Print de code uit en neem hem mee of bewaar hem goed op je mobiel. En neem gerust je ouders of verzorgers mee, ze zijn van harte welkom en hebben geen QR-code nodig.

Benieuwd wat je naast je studie nog meer kunt doen?