Opening hogeschooljaar

11 september 2017

Op 11 september 2017 opent Aeres Hogeschool Almere traditiegetrouw het nieuwe Hogeschooljaar met een inspirerend verhaal. Dit jaar is Jannewietske de Vries, namens de Floriade, één van onze gastsprekers.

Jannewietske de Vries en Jan Willem Griep vormen samen de directie van de Floriade BV en zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de Floriade in 2022. Zij hebben een bijzonder verhaal rond deze Floriade ontwikkeld. Een verhaal dat gaat over bloemen en planten, gezond voedsel, groene innovaties, duurzaamheid, toekomstgerichte gebiedsinrichting en baanbrekende architectuur. Wij als Aeres Hogeschool Almere laten ons inspireren door het verhaal van de Floriade. Wij sluiten graag aan bij dit verhaal en zo willen we studenten, docenten en onderzoekers met de ontwikkeling van de Floriade verbinden.

Deze inspiratie delen wij graag op maandag 11 september 2017 tijdens de opening van het Hogeschooljaar. Wij hopen u ook deze middag te ontvangen. Ter afsluiting heffen we graag het glas op een mooi, nieuw en inspiratievol Hogeschooljaar en op uitdagende ontwikkelingen. Tevens openen wij deze middag ook officieel onze daktuin, waardoor we bij mooi weer buiten kunnen genieten van een drankje.

12.45 uur Inloop

Start programma, met als gastsprekers:

- Wil Bekkering (directie Aeres Hogeschool Almere)
- René Peeters (wethouder Almere gemeente Almere)
- Jannewietske de Vries (directie Floriade BV)
- Studentenraad Aeres Hogeschool Almere
- Joep Houterman (College van Bestuur Aeres Groep)

14.30 uur Officiële opening daktuin

Afsluitende borrel

Vooraf aanmelden is niet mogelijk.